X
Kripto Para Gündem Eğitim Spor Sağlık Teknoloji Otomobil E-Devlet
Mi 11 Lite Kamera AI Mod, Gece Görüşü, NFC Fix Modem Dosyası
Redmi Note 10 Pro Gece Modu Mor Kamera ve AI Mod Sorunu Çözüldü
Uzaktan Eğitim Kapısı Otomatik Video Oynatıcı
Redmi Note 12 Pro 4g Boxsuz İmei Tamiri
Redmi Note 10 Pro Volte Fix - Redmi Note 10 Pro ENG QCN
Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair
Ermenistan - Türkiye maçı hangi saatte? hangi kanalda?
En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023
YKS kaç gün kaldı? YKS tarihi ne zaman? YKS başvuru
"MariaDB-client-10.2 RPM Update Failed" Hatası ve Çözümü

Xiaomi Mi 11T Pro imei repair

Xiaomi Mi 11T pro model telefonlar bildiğiniz üzere güncel telefon ve snapdragon 888 işlemciye sahip. SM8350 olarak da geçen bu işlemciye sahip xiaomi telefonlara henüz bir işlem yapılmadıysa da redmi k40 modeli ile aynı özelliklere sahip bu telefon için imei repair işlemi mümkün.

Önceki yazılarımızı takip ettiyseniz eğer Redmi Note 10 pro ve max modelleri için şu anda kullanılan imei tamir işlemi için gerekli modem yani non-hlos.bin dosyası tarafımızca hazırlanmış ve tüm dünyada da bu dosya kullanılmaya devam etmişti. Şu an hali hazırda başka hazırlanmış bir dosya yok. Peki neleri yapmıştık biz bu dosyada;
parmak izi sensörü,
wifi
4g
sanal yakınlık sensörü,
ekran kartı takılmaları,
gps ve bir çok sensörü çalışır hale getirmiştik.

Hem de artık RSA koruması var, yazılımla imei tamiri mümkün değil denilen zamanda yapmıştık bunu. RSA Koruması hakkındaki haberimizi de aşağıya ekleyelim.

Xiaomi RSA Koruması-Şifrelemesi Nedir Nasıl Çalışır Kırılır mı? IMEI repair yapılır mı?

Haberi Okumak için Tıklayın

Peki bu modelde dünyada ilk olan bir şeyi yapabilirken neden diğer modellerde yapamadık?

Yapamadık çünkü biz telefoncu değil yalnızca yazılım kabiliyeti olan bir kaç kişinin kurmuş olduğu bir siteyiz. Haliyle elimizde ne arızalı telefon var ne de deneme imkanı. Ne var ki xiaomi 11t pro yani mi 11t pro imei repair işlemi şu an için benzer bir duruma sahip. Bu telefon için imei tamiri yapılamasa da redmi k40 telefonu için bir eng rom sızdırıldı ve her ikisi yanı işlemciye sahip. Yani tam olarak bizim bir modem dosyasındaki kullanılır kısımları alıp diğeri ile birleştirme yapabileceğimiz bir durum.

Mi 11 için sızdırılan non-hlos.bin dosyasını editleyerek redmi note 10 pro için uyarlamıştık, eğer sızdırılan k40 romu istenilen imei tamir işlemini yapıyorsa biz de bu bilgiler ışığında mi 11t pro imei repair yapabiliriz. Hazırladığımız dosyayı denememiz için bir 11t pro telefon gerekiyor. İşlem tabi ki uzaktan da yapılabilir ancak nokta atışı ile sorunu çözmek çok kolay bir işlem olmadığından normal şartlarda 1 saatlik çalışma uzaktan çalışarak ve zaman müsaitliği bulunmadığından bir kaç günde ancak yapılabilir hale geliyor. 

Redmi Not 10 Pro için tamir işlemlerini okumak isterseniz o da burada.

Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair

Haberi Okumak için Tıklayın

Şu anda tek ihtiyacımız imei kısmı arızalı bir mi11t pro model telefona ulaşabilmek :) Bu yüzden elinde bize ulaştırabileceği imei partisyonu arızalı, nv data corrupted mesajı veren bir mi 11t pro kullanıcısı var ise ücretsiz olarak bu sorunu çözmeye ve akabinde yine ücretsiz olarak nasıl imei tamiri yapılacağını anlatmaya gayret ederiz.