X
Kripto Para Gündem Eğitim Spor Sağlık Teknoloji Otomobil E-Devlet
Mi 11 Lite Kamera AI Mod, Gece Görüşü, NFC Fix Modem Dosyası
Redmi Note 10 Pro Gece Modu Mor Kamera ve AI Mod Sorunu Çözüldü
Uzaktan Eğitim Kapısı Otomatik Video Oynatıcı
Redmi Note 12 Pro 4g Boxsuz İmei Tamiri
Redmi Note 10 Pro Volte Fix - Redmi Note 10 Pro ENG QCN
Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair
Ermenistan - Türkiye maçı hangi saatte? hangi kanalda?
En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023
YKS kaç gün kaldı? YKS tarihi ne zaman? YKS başvuru
"MariaDB-client-10.2 RPM Update Failed" Hatası ve Çözümü

Windows 11 kullanıma sunuldu. Yeni Microsoft Office

Microsoft Windows'un yeni sürümü çokça dikkat çekti. Son günlerde adından sıklıkla bahsettiren Microsoft, Windows 11 ile beraber bünyesinde office uygulamalarını da getirdi.

Windows 11'in ilk ön izlemeleri paylaşılırken, Office uygulamalarının da yeni tasarımı paylaşıldı. Microsoft'un yeni çalışmaları 64 bit Arm tabanlı sistemlerde de sorunsuz bir şekilde çalışmakta. Amerika Birleşik Devleti temelli teknoloji devi Microsoft, 00.00'dan itibaren Windows 11'in ilk önizleme sürümünü yayımladı. Windows 11'i merak eden binlerce kullanıcı bilgisayarlarını Windows 11'e yükseltebilecek. 

Windows 11 nasıl?

Windows 11 sürümüyle alışılagelmiş Windows tasarımının dışına çıkarak, teknolojiyi tasarımında yansıtmış. Sadece bununla kalmayıp, Office uygulamalarını da Office Insider programı aracılığıyla erişilebileceğini açıkladı. 

Windows 11 kullanıcı yorumları

Windows 11, binlerce hatta milyonlarca kullanıcının beklediği bir sürümdü. Bu sürüm ile beraber performans, tasarım gibi konularda kullanıcılar yorumlarını paylaştı. Peki Windows 11'in tasarımı ve performansı nasıl ?

Genel olarak kullanıcılar Windows 11'in tasarımını güzel bulurken, bazı kullanıcılar ise bilindik Windows temasının dışına çıkıldığını, görev çubuğunun ise Apple bilgisayarlarındaki  görev çubuğuna benzettiler. Performansına baktığımız zaman ise, Windows 10'dan daha iyi olduğu kullanıcılar tarafından yayımlandı. Yeni Microsoft Office uygulamalarının da tasarımları değişti. Windows üzerinden Office uygulamaları 64 bit Arm sürümüyle kullanıcılara sunulacak. Arm tabanlı cihazı olan kullanıcılar için güzel haber gelirken, Microsoft Office uygulamaları henüz beta aşamasında olduğunu da hatırlatalım.

Bilgisayarımı Windows 11'e nasıl yükseltirim?

Bilgisayarınızı Windows 11'e yükseltmek istiyorsanız öncelikle ilk adımınız Microsoft'un resmi web sitesine gitmek olacaktır.  Windows 11'e direkt olarak Windows Update ile yükseltmek istiyorsanız maalesef bir yıl kadar beklemeniz gerekecek. Windows 11'e Windows Update ile yükseltme tarihi 2022 olarak açıklandı. Yani bilgisayarınıza Windows 11 kurmak istiyorsanız temiz kurulum yapmanız gerekmekte. 

Windows sürümleri nelerdir?

Windows ilk sürümü olan Windows 1.01'i 20 Kasım 1985'te çıkartırken, Windows 2.0, Windows 3.0 diye gelişmeye ve değişmeye başladı. Windows 3.0'ten sonra direkt 4'e geçmemekle birlikte Windows 3.1, 3.2 diye bir süre devam etti. Başlat menüsü, görev çubuğu ilk kez Windows 95'te kullanıcılara sunulmuştu. O yıllarda da çokça adından bahsettiren Windows, 1998 yılında Windows CE sürümünü duyurdu.  Yıllar içerisinde değişmeye devam eden Microsoft, 2021 yılında kullanıcılarına Windows 11'i sundu.