X
Kripto Para Gündem Eğitim Spor Sağlık Teknoloji Otomobil E-Devlet
Mi 11 Lite Kamera AI Mod, Gece Görüşü, NFC Fix Modem Dosyası
Redmi Note 10 Pro Gece Modu Mor Kamera ve AI Mod Sorunu Çözüldü
Uzaktan Eğitim Kapısı Otomatik Video Oynatıcı
Redmi Note 12 Pro 4g Boxsuz İmei Tamiri
Redmi Note 10 Pro Volte Fix - Redmi Note 10 Pro ENG QCN
Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair
Ermenistan - Türkiye maçı hangi saatte? hangi kanalda?
En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023
YKS kaç gün kaldı? YKS tarihi ne zaman? YKS başvuru
"MariaDB-client-10.2 RPM Update Failed" Hatası ve Çözümü

Liderden puan kaybı. Beşiktaş kendi evinde puan kaybetti.

35.Hafta Süperlig Beşiktaş - Ankara gücü 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş 71 puan ile lider konumdayken, Ankaragücü ise 37 puan ile 14.sırada yer alıyor.

Süperlig'in 35.haftasında Ankaragücü'nü konuk eden Beşiktaş evinde 3 puanı hanesine yazdıramadı. Halis Özkahya'nın yönettiği maçta toplam 4 gol olurken iki taraf da hanelerine birer puan yazdırdı. 16 Nisan 2021'de gerçekleşen maçta Ante Kulušić kendi kalesine 2 gol atarak güne damla vuran oyunculardan oldu. Süperlig'in lider konumundaki Beşiktaş puanını 71'e çıkarırken rakiplerinden Fenerbahçe'nin 5 puan önünde, Galatasaray'ın ise 9 puan önünde yer alıyor. Sergen Yalçın yönetimindeki siyah beyazlılar son 2 maçında galibiyet alamazken, son 5 maçta 8 puanı hanesine yazdırdı. 
Maçın 45+4 ilk gol Ante Kulušić ile geldi. 52.Dakikada 2-0 öne geçen Beşiktaş, ikinci yarı istediği performansı sergileyemedi ve Joseph Paintsil'ın golleri(65'P, 90+3'P) ile skor 2-2 bitti. Süperlig'in bitmesine 7 hafta kala rakiplerinden önde olan Beşiktaş, 36. Hafta Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak. Aşil tendonunda problem olan Oğuzhan Özyakup'un durumu ise yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. Cenk Tosun ve Hasic'in ardından Oğuzhan Özyakup da sakatlanan oyuncular listesinde yer aldı.
 

Maçın Golleri: 

45+4.dk : Ante Kulušić(KK) BEŞİKTAŞ 1- 0 ANKARAGÜCÜ

52.dk     : Ante Kulušić(KK)  BEŞİKTAŞ 2- 0 ANKARAGÜCÜ

65.dk     :Joseph Paintsil (P) BEŞİKTAŞ 2- 1 ANKARAGÜCÜ

90+3.dk : Joseph Paintsil(P) BEŞİKTAŞ 2- 2 ANKARAGÜCÜ

Maç sonucunda istediği sonucu alamayan Sergen Yalçın'ın ise maç hakkındaki sözleri ;


“Kendi sahamızda kesin olarak kazanmak istiyorduk. Bu oyun kağıt üzerinde değil sahada oynanan bir oyun. 2-0’dan sonra takımın verdiği tepki beklenenin çok altında. Bazı futbolcuların performansları çok altında. Rakibin pozisyon bulmasına, gol atmasına, penaltı almasına müsaade ettik. Kazanacak bir oyun oynamadık. İki golü de kendi kalelerine attılar. Her şeye var rakip takımdan 2 futbolcunun kırmızı kart görmesi lazımdı. Yine Kasımpaşa maçında olduğu gibi hakemin atması gereken oyuncunu kendi takımı çıkardı. Tabi ki bunlar bahane değil. Aboubakar belki yarın antrenmanlara başlar. Eğer çalışmalara başlarsa Salı günü için konuşuruz. Oğuzhan’ın durumunu şu anda bilmiyorum.”