X
Kripto Para Gündem Eğitim Spor Sağlık Teknoloji Otomobil E-Devlet
Mi 11 Lite Kamera AI Mod, Gece Görüşü, NFC Fix Modem Dosyası
Redmi Note 10 Pro Gece Modu Mor Kamera ve AI Mod Sorunu Çözüldü
Uzaktan Eğitim Kapısı Otomatik Video Oynatıcı
Redmi Note 12 Pro 4g Boxsuz İmei Tamiri
Redmi Note 10 Pro Volte Fix - Redmi Note 10 Pro ENG QCN
Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair
Ermenistan - Türkiye maçı hangi saatte? hangi kanalda?
En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023
YKS kaç gün kaldı? YKS tarihi ne zaman? YKS başvuru
"MariaDB-client-10.2 RPM Update Failed" Hatası ve Çözümü

NEO ne kadar yükselecek? Kripto para birimi NEO alınır mı?

2 gündür düşüş gerçekleşen kripto para birimleri içerisinde NEO bugün %46 oranında yükselerek dikkatleri üzerine çekti. Neo yükselecek mi? Neo alınır mı?

Piyasa değeri 8.433.080.352,00 $ olan NEO, 9 gündür +% oranında yükselmekte. Kripto para borsasında 20. Sırada olan NEO gün içerisinde yükselmeye devam ediyor. Neonun güncel birim fiyatı 120$ iken Türk Lirası karşılığı ise 968 lira yapmaktadır. Dün 94$ dan yükselmeye başlayan ve bugün birim fiyatı 120$ bandına çıkan NEO, TÜRK lirası olarak 210 lira değerlendi. Yatırım amacıyla elinde 10 tane NEO kripto parası olan birisinin şuan kazancı Türk Lirası olarak 2100 lira olacaktır.

Neo alınır mı ?

Tarihindeki zirveyi yapan NEO alınır mı ? Neo yükselir mi? sorularının cevabını aradığınızı biliyorum. Hacmi 8.133.109.020,00 $ olan kripto para birimi NEO için bir düzeltme gelip gelmeyeceği merak konusu. . +%50 oranında yükselirken çoğu kripto para borsası yatırımcısının da dikkatini üzerine çekti. Yatırımcılar NEO'nun daha yükselip yükselmeyeceğini beklerken, yeni yatırım yapmak isteyenler ise bu fiyattan alınır mı? sorusunun cevabını arıyor. Haberservis ekibi bizlerde NEO'nun yükselip yükselmeyeceğini veya düşeceğini sizler gibi bekliyoruz.

Kripto  Para borsasında son durum

18 Nisan 2021'de genel olarak -% oranında gerileyen kripto paralar, gün içerisinde düne göre yükselmeye geçti. 20.Sırada yer alan ve piyasa değeri 8.433.080.352,00 $ olan kripto para birimi NEO gün içerisinde %47 oranında yükselerek isminden çokça söz ettirdi. Son 1 haftada değerine değer katan, yatırımcıların göz bebeği olan NEO, 7 günlük süreçte +85% oranında yükseldi. Hızlı bir yükseliş gerçekleştiren kripto para biriminin bu hızda yükselmesinden sonra yatırımcıların akıllarında oluşan soruları da beraberinde getirdi. NEO alınır mı ? NEO yükselir mi ? Bu soruların cevapları kesin olarak bilinmemek ile beraber gözler uzmanlara döndü.

2 gündür kripto para borsasındaki yüksek dalgalanmadan ve düşmeden dolayı yatırımcılar tedirgin. Genel olarak +% oranında yükseliş görünse dahi zirveye çıkan, ani yükseliş gösteren kripto para birimlerinin artıp artmayacağı veya düşüp düşmeyeceği akıllarda soru işareti oluşturdu. Hızlı bir şekilde yükselen NEO da bu para birimlerinin içerisinde yer alıyor. 20.Sırada yer alan NEO net bir şey söylememekle birlikte, spekülasyonların önlenmesi amacıyla insanların yatırım konusunda yönlendirilmesi etik ve yasal değildir. Lütfen siz de burada geçen bilgilerin yalnızca analiz amaçlı olduğunu, yatırım tavsiyesi niteliği taşımadığını unutmayınız.