X
Kripto Para Gündem Eğitim Spor Sağlık Teknoloji Otomobil E-Devlet
Mi 11 Lite Kamera AI Mod, Gece Görüşü, NFC Fix Modem Dosyası
Redmi Note 10 Pro Gece Modu Mor Kamera ve AI Mod Sorunu Çözüldü
Uzaktan Eğitim Kapısı Otomatik Video Oynatıcı
Redmi Note 12 Pro 4g Boxsuz İmei Tamiri
Redmi Note 10 Pro Volte Fix - Redmi Note 10 Pro ENG QCN
Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair
Ermenistan - Türkiye maçı hangi saatte? hangi kanalda?
En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023
YKS kaç gün kaldı? YKS tarihi ne zaman? YKS başvuru
"MariaDB-client-10.2 RPM Update Failed" Hatası ve Çözümü

İnternet Computer ne kadar düşecek? İnternet Computer alınır mı?

Genel olarak kripto para borasıyla beraber İnternet Computer'da da düşüş devam ediyor. Peki İnternet Computer alınır mı ?

Kripto para borsasında ciddi anlamda düşüler yaşanmaya başlandı. Genel olarak haftayı -% oranında değişim göstererek kapatan kripto para birimleri, yatırımcıların aklında soru işaretleri oluşturdu. İnternet Computer kripto para birimi de -% değerinde değişiklik gösteren kripto para birimleri arasında yer aldı.

İnternet Computer kripto para birimi

İnternet Computer kripto para birimi,  kripto para borsasında, piyasa değeri olarak 9.sırada yer almaktadır. Hızlı bir şekilde giriş yapan İnternet Computer, kısa sürede çok fazla değer kaybetti. Piyasa değeri 15.527.444.722,00 $ olan ve hacmi 759.509.214,00 $ olan İnternet Computer, son 7 günlük süreçte -49% oranında değişim göstererek yatırımcıların akıllarında İnternet Computer alınır mı? Yükselir mi? Düşer mi? gibi soruları oluşturdu. 

İnternet Computer düşmeye devam edecek mi?

Analiz uzmanlarının çalışmaları sonucunda, kripto para birimlerinde net bir analiz söz konusu olmasa dahi, destek noktalarının riskli olduğunu paylaştılar. Bu süreçte İnternet Computer kripto para biriminin ne kadar düşüp, düşmeyeceği ise belli değil. Gün içerisinde birim fiyatı 124,86 Dolar olan kripto para biriminin Türk Lirası olarak karşılığı ise 1.044 Türk Lirasıdır. Birim fiyatı olarak zirvesinden bu yana ne kadar düştüğüne bakacak olursak, 10 Mayıs 2021 tarihinde, 627 Dolar iken, an itibariyle 124,86 Dolara düşmüş bulunmakta. Kendi paramız ile karşılığı ise birim fiyatı 5.279 Türk Lirasıdır. 13 Günlük bir süreçte bir İnternet Computer kripto parasından bir birimi olan Türk vatandaşının şuan için zararı 4.235 Türk Lirasıdır.

İnternet Computer alınır mı?

İnternet Computer alınır mı? sorusunun net bir cevabı maalesef yok. Çünkü kripto para borsasındaki her dakika, her saniye, her işlem değişikliğe yol açmaktadır. Bu sorunun cevabını siz yatırımcılar gibi bizler de merak etmekteyiz. 

İntenret Computer yükselir mi?

İntenret Computer yükselir mi? sorusunun cevabını aradığınızı tahmin etmekteyim. Gün içerisinde alçalıp yükselmesiyle dikkat çeken İnternet Computer için, net bir şekilde yükselip yükselmeyeceğini spekülasyona yol açmaması nedeniyle söyleyemiyoruz. Bu sorunun cevabını bulmak için aşağıda paylaşmış olduğumuz kripto para analizi nasıl yapılır? haberini okumanızı tavsiye ederiz.

Hangi kripto paraya yatırım yapılır? Kripto analizi nedir?

Haberi Okumak için Tıklayın