X
Kripto Para Gündem Eğitim Spor Sağlık Teknoloji Otomobil E-Devlet
Mi 11 Lite Kamera AI Mod, Gece Görüşü, NFC Fix Modem Dosyası
Redmi Note 10 Pro Gece Modu Mor Kamera ve AI Mod Sorunu Çözüldü
Uzaktan Eğitim Kapısı Otomatik Video Oynatıcı
Redmi Note 12 Pro 4g Boxsuz İmei Tamiri
Redmi Note 10 Pro Volte Fix - Redmi Note 10 Pro ENG QCN
Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair
Ermenistan - Türkiye maçı hangi saatte? hangi kanalda?
En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023
YKS kaç gün kaldı? YKS tarihi ne zaman? YKS başvuru
"MariaDB-client-10.2 RPM Update Failed" Hatası ve Çözümü

WhatsApp yeni özelliğini paylaştı. whatsapp yeni özellik nedir?

Anlık mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp, yeni bir özelliğini daha paylaştı. Son zamanlarda kişisel veriler ile gündeme gelen WhatsApp bu sefer yeni özellikleri ile gündemde.

Popüler mesaj uygulamaları arasında, anlık mesajlaşmada en çok adı geçen uygulamalardan bir tanesi olan WhatsApp yeni bir güncelleme ile bünyesinde yeni bir özellik daha getirdi. WhatsApp'ın kendi sitesinde yayımladığı özellikler arasında, internet bağlantısı olması şartı ile kolay ve güvenilir mesajlaşmayı en önemli temel özellik olarak yorumlayabiliriz. Uçtan uca şifrelenmesi yöntemiyle mesajlar en güvenilir hale gelmişti. Ayrıca grup sohbetlerine de imkan veren WhatsApp, gruplar halinde birden fazla kullanıcının aynı anda sohbet etmesine de imkan sağlıyor. Tarayıcı üzerinden ve windows uygulaması ile karekod okutarak mesajlaşmayı, hatta görüntülü konuşmayı bile bilgisayar üzerinden de sağlayan, yalnızca bir günlük görünen "Durum" olarak adlandırılan paylaşım özelliklerini de bünyesinde barındıran WhatsApp, bunun gibi bir çok özelliğe yeni bir özellik daha ekledi. Peki WhatsApp'ın yeni özelliği nedir?

WhatsApp yeni özelliği nedir? Kullanıcılardan bir hesabı birden fazla cihazda kullanabilecek.

Normalde WhatsApp kullanırken, WhatsApp uygulamasına kayıtlı hesabı bir cihazda kullanabiliyorduk. Yani ikinci bir cihaza tanımlarsak eski tanımlanan cihaz iptal oluyordu. Bu da telefon değişimlerinde v.s biraz daha zorluk çıkarıyordu. WhatsApp yeni çıkardığı güncelleme ile getirdiği özellikte, kullanıcılar bir hesabı birden fazla cihazda kullanabilecek. Böylelikle tek cihaz zorunluluğu da ortadan kalkmış olacak. Bu özellik son zamanlarda çıkan WhatsApp'ın bazı bilgileri paylaşması sonucunda rakibi olan Telegram'da da bulunuyor. Yeni özelliği WhatsApp CEO'su Will Catchart paylaştı. Yaptığı açıklamalarda, tek bir hesabın dört farklı cihazda kullanılabileceğini açıklayan Will Catchart, bir cihaz internete bağlı olmadığı durumlarda dahi diğer cihazlardan iletişime devam edilebileceğini açıkladı.. 

WhatsApp iPad çalışma sorunu, WhatsApp iPad çalıştırma

Whatsapp iPad üzerinde çalışmazken, bu durum üzerinde de çalışmalar yapıldığını WhatsApp CEO'su Will Catchart açıkladı. Bunun için ekstra bir iPad uygulaması üzerinde çalıştıklarını, bu durumun çözümünün de çok uzak olmadığı görünüyor gibi. Yani WhatsApp iPad desteği de geliyor diyebiliriz.

Artık Whatsapp her cihazda yeni bir cep telefonu numarasına ihtiyaç duymadan, birden çok cihazda tek numara ile çalışabilecek. Böylelikle güncel WhatsApp özellikleri arasına bir tane daha eklenmiş oluyor.