X
Kripto Para Gündem Eğitim Spor Sağlık Teknoloji Otomobil E-Devlet
Mi 11 Lite Kamera AI Mod, Gece Görüşü, NFC Fix Modem Dosyası
Redmi Note 10 Pro Gece Modu Mor Kamera ve AI Mod Sorunu Çözüldü
Uzaktan Eğitim Kapısı Otomatik Video Oynatıcı
Redmi Note 12 Pro 4g Boxsuz İmei Tamiri
Redmi Note 10 Pro Volte Fix - Redmi Note 10 Pro ENG QCN
Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair
Ermenistan - Türkiye maçı hangi saatte? hangi kanalda?
En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023
YKS kaç gün kaldı? YKS tarihi ne zaman? YKS başvuru
"MariaDB-client-10.2 RPM Update Failed" Hatası ve Çözümü

Sedat Peker SADAT iddiası, El Nusra silah yollama iddiaları

Sedat Peker bugün yayımlamış olduğu 8.videosu ile iddialarına yeni iddialar ekledi. 72 dakikalık paylaştığı bir videoda SADAT ve El Nusra'dan bahsetti.

Son zamanlarda youtube üzerinde çektiği videolar ile dikkatleri üzerine çeken Sedat Peker, bugün yeni bir video ile iddialarını devam ettirdi. Youtube'da toplamda 8 video paylaşan Sedat Peker, diğer videolarda yaptığı gibi video başlarında videonun içeriği ile ilgili 'yoklama' yaptı. Videolar içerisinde iddiada bulunan açıklamalar için cevap gelmesi gecikmedi. 

Sedat Peker toplamda 7 tane video paylaşımı yaptığı videolara yeni bir tanesini ekledi. İddialarını sürdüren Sedat Peker, Suriye'de yer alan Bayırbucak Türkmenlerine askeri teçhizat ve silah yardımı yapıldığı iddiasında bulundu. Bu işlemin de SADAT tarafından organize edildiğini dile getirdi. Silahların El Nusra'ya gittiğini iddia eden Sedat Peker, “Benim üzerimden gidiyor ama ben yollamadım. SADAT’çılar yolladı” dedi.

Sedat Peker'in SADAT ile ilgili silah transferleri iddialarına SADAT'tan cevap gecikmedi. SADAT verdiği yanıtta "Şirketimizin Peker tarafından terörist gruplara teslim edilen silahlarla hiçbir ilişkisi yok" denildi. Hiç bir grupla ilişkisi olmadığını açıklayan SADAT, Sedat Peker'in suçunu itiraf ettiğini ve bununla birlikte SADAT'a çamur attığını savundu.

SADAT NEDİR?

SADAT nedir? SADAT(Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.)'ın kendi tanımlarına göre açılımları "Savunma alanında danışmanlık ve askeri eğitim veren şirket" şeklindedir. Kendi sitelerinde yer alan misyonumuz yazısında ise, "Uluslararası alanda Silahlı Kuvvetlerin ve İç Güvenlik Güçlerinin organizasyonu amacıyla, stratejik danışmanlık, özel savunma ve güvenlik eğitimleri ile donatım alanlarında hizmet vererek, İslam Ülkeleri arasında savunma ve savunma sanayi işbirliği ortamı oluşturmak ve İslam Dünyasının kendine yeterli bir askeri güç olarak da Dünya Süper Güçleri arasındaki hak ettiği yeri almasına yardımcı olmaktır" olarak açıklanmakta.

TV'DE GÖRDÜKLERİNİZE İNANMAYIN!

Sedat Peker 8.video da 40 yaşından küçük bireyler için televizyonda gördüklerinize inanıyorsunuz, inanmayın, bana da inanmayın. Olaylara şüphe ile yaklaşın gibi açıklamalarda bulunurken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında videoda şunları söyledi.

"Adet olduğu üzere yine yoklamak yapmak istiyorum. Ancak bu sefer Süslü Süleyman'a tek ayak cezası vereceğim. Çünkü çok ayıp şeyler söylemeye başladı. Bilinçaltında yaşadığı olayları dışa vurmaya başladı. Yoklamamızı alalım isterseniz; Düşkün Abdulkadir orda mısın? Süslü Sülüman sen zaten buradasın. Operasyon hazırlattırıyorsun ya senin elemana, çalışıyor şimdi Resul (Organize Suçlarla Mücadele Daire Resul Holoğlu'ndan bahsediyor) bütün milleti nasıl toplayacağız diye... DHKP-C'ye, FETÖ'ye bağladın ya... Geleceğiz sana ama sen cezalı olacaksın bugün. Çakma solcular için, orijinalleri baş üstünde, yoklama almaya gerek yok..."

Sedat Peker, Defne ve Kalp Krizi - Defne Samyeli, Defne Joy Foster

Haberi Okumak için Tıklayın