X
Kripto Para Gündem Eğitim Spor Sağlık Teknoloji Otomobil E-Devlet
Mi 11 Lite Kamera AI Mod, Gece Görüşü, NFC Fix Modem Dosyası
Redmi Note 10 Pro Gece Modu Mor Kamera ve AI Mod Sorunu Çözüldü
Uzaktan Eğitim Kapısı Otomatik Video Oynatıcı
Redmi Note 12 Pro 4g Boxsuz İmei Tamiri
Redmi Note 10 Pro Volte Fix - Redmi Note 10 Pro ENG QCN
Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair
Ermenistan - Türkiye maçı hangi saatte? hangi kanalda?
En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023
YKS kaç gün kaldı? YKS tarihi ne zaman? YKS başvuru
"MariaDB-client-10.2 RPM Update Failed" Hatası ve Çözümü

Lucifer 5.sezon 9.bölüm yayımlandı, Lucifer yeni bölümler yayınlandı

Netflix üzerinde yayımlanan Lucifer dizisinin 5.sezon yeni bölümleri yayımlandı. Lucifer 5.sezon 9.bölüm itibariyle izlemek için netflix üyeliğinizin olması gerekmektedir.

Başrollerinde Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro gibi bir çok ünlü oyuncunun oynadığı Netflix dizisi Lucifer 5.sezon yeni bölümleri netflix üzerinden yayımlandı. 5 sezondur devam eden ve izleyicilerin merakla beklediği sezonda 9.bölüm ile devam etmekte. Amerika Birleşik Devletlerinde çekilen ve çekilmeye devam eden lucifer dizisinin türü ise fantastik polisiye ve komedi-drama olarak sınıflandırılabilir. Dizinin ilk bölümleri 25 Ocak 2016 tarihinde yayımlanmaya başlamasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Dizi yayın hayatına ilk olarak üç sezon FOX TV de başlamış ve daha sonrasında netflix üzerinden devam etmişti. 

Lucifer dizisinin konusu nedir?

Diziye yeni başlayacak izleyiciler için konusundan bahsetmek gerekirse Lucifer cehennemi yönetmekten sıkılıyor ve Los Angelas'ta 'LUX' adında bir mekan açıp fani hayatı tatmak ister. Bu geçen süreçte aşık olan ve aşkı için mücadele eden Lucifer'ı ise kardeşleri ve babası rahat bırakmaz. Sevdiği kadına yakın olabilmek için yardımcı dedektiflik rolünde çalışarak suçluları yakalamak üzerine odaklanır.

Lucifer oyuncuları kimler?

Netflix üzerinden yayımlanan Lucifer dizisinin oyuncuları,

  • Tom Ellis - Lucifer,
  • Lauren German - Dedektif Chloe Decker, 
  • Kevin Alajandro - Dedektif Dan Espinoza
  • D. B. Woodside - Amenadiel Canaan
  • Lesley-Ann Brandt ise Mazikeen Smith / Maze

Bünyesinde birden çok ünlü oyuncuyu barından dizinin bugün yeni bölümleri yayımlandı. Takipçilerinin merakla beklediği Lucifer  5.sezonun 9.bölümünden itibaren toplu olarak Netflix üzerinde paylaşıldı.

Lucifer kaç sezon ?

Lucifer dizisi yeni çıkan sezon ve bölümleri ile birlikte şuan için 5 sezondan oluşmakta.Peki Lucifer dizisi kaç bölüm? Toplamda lucifer dizisinin kaç bölüm olduğu sorusunun cevabı ise 83 bölüm. Lucifer 5.Sezon yeni bölümleri ile birlikte 83 bölümden oluşmakta. Çekilmeye devam eden dizinin 6.sezonun olup olmayacağı hakkında ise net bir bilgi yok.

Lucifer izle

Lucifer dizisini izlemek istiyorsanız şuan için Netflix platformu üzerinden yayımlanmakta. Lucifer 5.Sezon 9.bölüm itibariyle izleyebilirsiniz.