X
Kripto Para Gündem Eğitim Spor Sağlık Teknoloji Otomobil E-Devlet
Mi 11 Lite Kamera AI Mod, Gece Görüşü, NFC Fix Modem Dosyası
Redmi Note 10 Pro Gece Modu Mor Kamera ve AI Mod Sorunu Çözüldü
Uzaktan Eğitim Kapısı Otomatik Video Oynatıcı
Redmi Note 12 Pro 4g Boxsuz İmei Tamiri
Redmi Note 10 Pro Volte Fix - Redmi Note 10 Pro ENG QCN
Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair
Ermenistan - Türkiye maçı hangi saatte? hangi kanalda?
En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023
YKS kaç gün kaldı? YKS tarihi ne zaman? YKS başvuru
"MariaDB-client-10.2 RPM Update Failed" Hatası ve Çözümü

En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023

Son dakika, emekli maaşları belli oldu. "2023 emekli maaşı ne kadar? Emekli maaşları ne kadar arttı? Emekli aylığı ne kadar oldu? gibi soruların cevaplarına haberimizin devamında yer verdik.

Emeklilerin uzun süredir beklediği emekli maaşının artması Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklama ile netlik kazandı. emeklilerin emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 2023 emekli maaşı ne kadar olacak? gibi aklında oluşan soruların cevaplarını haberimizde paylaştık. Peki emekli aylığı ne kadar oldu?

NTV'de canlı yayında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük emekli maaşıyla ilgili çalışmanın tamamlandığını belirtti. Peki zam geldi mi? Emekli maaşı ne kadar arttı?

En düşük emekli maaşı ne kadar oldu?

Emeklilere müjdeli haber gelirken, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 lira olacağı belirtildi. Peki SSK ve BAĞ-KUR emeklileri de 7 bin 500 Türk Lirası alacaklar mı ? Gelin birlikte bakalım. Cumhurbaşkanı'nın yaptığı açıklama ile SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin en düşük maaşları 7 bin 500 Türk Lirası oldu. 

EYT'liler de yararlanacak

Yapılan çalışmalar ve açıklamalar ile birlikte Bakan Bilgin, üzerinde çalıştıkları alternatif modeller olduğunu belirtirken, emeklilikte yaşa takılanlar için de düzenleme yapılacağını, emekli düzenlemesinin emeklilikte yaşa takılanları(eyt) kapsayacağını bildirdi. 

Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak?

Ramazan ayı ile bayram öncesi alışverişlerini yapacak emekliler hem ikramiyeyi beklerken hem de müjdeli haberi aldı. Zamlı maaşın ne zaman yatacağını merak etmeye başlayan emekliler için henüz resmi bir açıklama gelmemesiyle birlikte bayram haftasında maaş ve ikramiyenin birlikte alınacağı bekleniyor.
 

En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023

Haberi Okumak için Tıklayın

Bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Ramazan ayının başlamasıyla insanların aklında ikramiye ne kadar olacak? gibi sorular oluştu. 2023 bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bayram ikramiyesi artacak mı gelin birlikte bakalım.

2023 Mart ayında başlayan Ramazan ayı ile emekliler ikramiye fiyatını merak etmeye başladı.  Emekli maaşlarının en düşük 7 bin 500 lira olmasıyla la da birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: "En düşük emekli maaşının 5.500 TL taban aylığının düşük kaldığı fikrindeyim. Bu konuda çalışmalara başladık. Bu konuda alternatif çalışmalarımız var. Bayram ikramiyesi için çalışmalarımız var. Düzenleme konusunda ayrıntılı çalıştım." ifadelerini kullandı.

Bayram ikramiyesi henüz net bir şekilde açıklanmamasıyla beraber emekli maaşlarına yapılan zam ile doğru orantılı olarak ikramiyelerinde artması bekleniyor.