X
Kripto Para Gündem Eğitim Spor Sağlık Teknoloji Otomobil E-Devlet
Mi 11 Lite Kamera AI Mod, Gece Görüşü, NFC Fix Modem Dosyası
Redmi Note 10 Pro Gece Modu Mor Kamera ve AI Mod Sorunu Çözüldü
Uzaktan Eğitim Kapısı Otomatik Video Oynatıcı
Redmi Note 12 Pro 4g Boxsuz İmei Tamiri
Redmi Note 10 Pro Volte Fix - Redmi Note 10 Pro ENG QCN
Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair
Ermenistan - Türkiye maçı hangi saatte? hangi kanalda?
En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023
YKS kaç gün kaldı? YKS tarihi ne zaman? YKS başvuru
"MariaDB-client-10.2 RPM Update Failed" Hatası ve Çözümü

E Kurs Başvuru - MEB DYK Başvurusu Nasıl Yapılır?

E Kurs Başvuru - DYK Başvurusu Nasıl Yapılır? Yaz dönemi için öğretmen ve öğrenciler için DYK e-Kurs başvuru işlemleri başladı. 27 Hazirana kadar başvurularınızı online olarak yapabilirsiniz.

Yaz dönemi e kurs başvuruları başladı. Öğretmen ve Öğrenciler MEB DYK e Kurs başvurularını 27 Hazirana kadar gerçekleştirebilirler. Online başvurular e kurs başvuru ekranından yapılacaktır.

Öğretmenler İçin Destekleme ve Yetiştirme Kursu Başvuruları

Kadrolu, sözleşmeli ve ücretli öğretmenler aynı site üzerinden giriş yapabilirler.

BURAYA tıklayarak e kurs başvuru sayfasını açınız ve sayfanın üst kısmında bulunan butonlardan, sözleşmeli veya kadrolu iseniz "MEBBİS Girişi", ücretli öğretmenseniz de "Ücretli Öğretmen" butonlarına tıklayınız.
Giriş yaptıktan sonra sol panelden "Kurs İşlemleri" ve hemen altında bulunan "Öğretmen Kurs Başvurusu" seçeneğini tıklayınız. Eğer bu seçenek gelmedi ise "Kurs İşlemleri" bağlantısına bir kez daha tıklamanız gerekiyor. 
Eğitim Yılı olarak 2020-2021 Yaz dönemi seçili olarak gelecektir. Bağlı bulunduğunuz milli eğitim müdürlüğünüzde, eğer ilçeye bağlı iseniz aynı ilçede, ile bağlı iseniz aynı il merkezinde, yer alan okullardan herhangi birini seçmeniz gerekir, kendi okulunuz olmak zorunda değil.
Kurs Merkezini seçtikten sonra kurs açılan dersler ekrana çıkacaktır.  Dersin hemen yanında bulunan sınıf seviyelerini değiştirerek en sağdaki "Bu Dersi Seç" butonu ile ders başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.

Ücretli Öğretmen E Kurs Başvuru İşlemleri

BURAYA tıklayarak e kurs başvuru sayfasını açınız ve ücretli öğretmen başvurusu butonuna basın. Sizi e-devlet sitesine gönderecek ve giriş yapmanız ardından tekrar e kurs başvuru ekranına yönlendirecektir. Sol panelden sırası ile "Ücretli Öğretmen İşlemleri" ve altında çıkacak olan "Ücretli Öğretmen Başvurusu" bağlantılarına tıklayınız.
Sağ tarafta önce iletişim bilgilerinizi doldurup, ardından kurs vermek istediğiniz il, ilçe ve ders seçimini yaparak kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Öğrenciler İçin e Kurs Başvuru İşlemleri

E-Kurs başvuru sayfasına gitmek için buraya tıklayın.

Sayfanın sağ üstünde bulunan öğrenci giriş ekranına ve ardından karşınıza çıkacak popup ekrandan da durumunuza göre "E-Okul Öğrenci Girişi","Açık Lise Öğrenci Girişi" veya "Mezun Öğrenci Girişi" butonlarından uygun olana tıklayın. Sol Panelden sırası ile "Öğrenci İşlemleri" ve ardından "Kurs Başvuru İşlemleri" bağlantılarına tıklayın.
Kurs dönemi olarak 2020-2021 Yaz Dönemi seçili gelecektir. Sizin il, ilçe, okul seçmeniz gerekiyor. Bu seçimleri yaptığınızda alt kısımda dersler karşınıza çıkacak ve dersi seçtikten sonra öğretmen de seçerek kaydınızı tamamlayabilirsiniz.