X
Kripto Para Gündem Eğitim Spor Sağlık Teknoloji Otomobil E-Devlet
Mi 11 Lite Kamera AI Mod, Gece Görüşü, NFC Fix Modem Dosyası
Redmi Note 10 Pro Gece Modu Mor Kamera ve AI Mod Sorunu Çözüldü
Uzaktan Eğitim Kapısı Otomatik Video Oynatıcı
Redmi Note 12 Pro 4g Boxsuz İmei Tamiri
Redmi Note 10 Pro Volte Fix - Redmi Note 10 Pro ENG QCN
Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair
Ermenistan - Türkiye maçı hangi saatte? hangi kanalda?
En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023
YKS kaç gün kaldı? YKS tarihi ne zaman? YKS başvuru
"MariaDB-client-10.2 RPM Update Failed" Hatası ve Çözümü

2021 YKS Cevap Anahtarı, 2021 YKS soruları ve cevapları

Dün ve bugün gerçekleşen YKS sınav oturumları sonrasında akıllarda soru ve cevap anahtarlarının ne zaman paylaşılacağı var. 2021 YKS cevap anahtarı ve soruları ne zaman yayımlanacak?

26 Haziran 2021 ve 27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleşen YKS sınav sorularının ve cevaplarının ne zaman paylaşılacağı merak konusu oldu. Yaklaşık 2 milyon 700 bin aday dün ve bugün üniversite  hayalleri için sınava girdiler. Toplamda üç oturumdan oluşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın soru ve cevaplarının paylaşımı için gözler ÖSYM'ye döndü. YKS soru ve cevapları ile ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer almakta. 

ÖSYM tarafından yapılan ve TYT, AYT , YDT olarak üç oturumdan oluşan üniversite sınavı ile ilgili 26 Haziran 2021 tarihinde TYT oturumu gerçekleşti. Bugün ise AYT ve YDT oturumları gerçekleşti. Sınavların ardından yaklaşık 3 milyona yakın aday ve aileleri 2021 YKS cevap anahtarı kitapçığının ne zaman paylaşılacağını merak etmekte. Peki YKS cevap anahtarı ne zaman paylaşılacak? 

YKS Soruları zor muydu?

Genel olarak sınava giren adayların sınav hakkındaki yorumları sınavın zor olduğu yönünde. Sosyal medya üzerinde sorular hakkındaki yorumlara bakacak olursak, paragraf sorularının basit, sayısal soruların ise daha zor olduğunu gördük. Uzmanların sınav yorumlarında müfredata uygun sorular olduğu, geçen yıllara benzer tarzda oluşturulduğu söylendi. Tarih soruları da müfredata uygun bir şekilde yoruma dayalı paragraf sorunlarından oluşuyordu.

2021 YKS Matematik soruları nelerdir? 2021 YKS matematik cevapları, TYT cevap anahtarı, AYT cevap anahtarı 

ÖSYM tarafından henüz sorular yayımlanmamakla birlikte, ais.osym.gov.tr adresinden sorular ve cevap anahtarı belirli bir süreliğine üniversite hayaliyle sınava giren adaylara açılacaktır.  TYT cevap anahtarı, AYT cevap anahtarı 

2021 YKS Türkçe soruları nelerdir? 2021 YKS Türkçe cevapları. TYT cevap anahtarı, AYT cevap anahtarı 

ÖSYM tarafından henüz sorular yayımlanmamakla birlikte, ais.osym.gov.tr adresinden sorular ve cevap anahtarı belirli bir süreliğine üniversite hayaliyle sınava giren adaylara açılacaktır. 

2021 YKS Fizik soruları nelerdir? 2021 YKS fizik cevapları, TYT AYT soru  cevapları 

ÖSYM tarafından henüz sorular yayımlanmamakla birlikte, ais.osym.gov.tr adresinden sorular ve cevap anahtarı belirli bir süreliğine üniversite hayaliyle sınava giren adaylara açılacaktır. 

YKS soru ve cevapları yayımlandı mı ?

YKS 2021 soru ve cevapları henüz yayınlanmadı, ÖSYM tarafından yapılacak açıklama ile 2021 YKS cevap anahtarı kitapçığı ve sorular yayımlanacak. Sorulara ve cevaplara ais.osym.gov.tr adresinden erişilecek.