X
Kripto Para Gündem Eğitim Spor Sağlık Teknoloji Otomobil E-Devlet
Mi 11 Lite Kamera AI Mod, Gece Görüşü, NFC Fix Modem Dosyası
Redmi Note 10 Pro Gece Modu Mor Kamera ve AI Mod Sorunu Çözüldü
Uzaktan Eğitim Kapısı Otomatik Video Oynatıcı
Redmi Note 12 Pro 4g Boxsuz İmei Tamiri
Redmi Note 10 Pro Volte Fix - Redmi Note 10 Pro ENG QCN
Redmi Note 10 Pro Stabil IMEI Repair
Ermenistan - Türkiye maçı hangi saatte? hangi kanalda?
En düşük emekli maaşı ne kadar? en düşük emekli maaşı 2023
YKS kaç gün kaldı? YKS tarihi ne zaman? YKS başvuru
"MariaDB-client-10.2 RPM Update Failed" Hatası ve Çözümü

Pandemi Yardımı Nasıl Başvurulur? 1100TL Yardım Bana Çıktı mı?

Kurban bayramında pandemi yardım desteği olacak mı? Kimler pandemi başvurusu yapabilir? 1100TL pandemi bana çıktı mı? Bana da yardım çıkar mı? sorularını haberimizde cevaplandırmaya çalışıyoruz. yardım başvuruları, sosyal yardım - sosyal yardımlaşma başvurusu, pandemi başvuru, pandemi sosyal destek başvuru, 1000tl 1100tl yardım başvurusu ve sorgulaması nasıl yapılır haberimizin devamında.

Haklı sebepler ile insanlar maddi desteğe ihtiyaç duyuyorlar ve bu ihtiyacın karşılanması adına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından faz-1 ve faz-2 isimleriyle pandemi desteği paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Şimdiye kadar ulaştırılan sosyal yardımlar vatandaşı bir nebze olsun rahatlattı. Daha önce yardım alan veya daha hiç başvurusu dahi bulunmayan vatandaşlar da tekrar yardım alıp alamayacağını merak ediyor.

Kimler Pandemi Yardımı Alabilir

Kimler pandemi yardımı alabilir sorusuna kimlerin pandemi yardımı alamayacağını çıklayarak cevap verelim. 

  • Faz1 ve Faz2 sosyal yardım paketleri ile 1000TL pandemi yardımı alan kişiler 1100TL yardım başvurusu sonucunda ödenecek Faz-3 Pandemi desteğinden faydalanamaz.
  • 4A'lı kamu işçileri ve 4C'li kamu memurları pandemi desteği alamaz.
  • SGK geliri veya aylığı olanlar, emekliler dahil, pandemi yardımı alamaz.
  • İŞKUR işsizlik veya kısa çalışma ödeneğinden yararlananlar Faz3 sosyal yardımından yararlanamaz.

Eğer buradaki şartları taşımıyorsanız siz de pandemi yardımı için başvurabilrisiniz.

e-Devlet Giriş, e-Devlet Şifre Alma, e-Devlet Kayıt İşlemleri

Haberi Okumak için Tıklayın

PANDEMİ YARDIMI İÇİN NASIL BAŞVURULUR

Pandemi yardımı için e-Devlet sistemi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Aynı aileden birden fazla başvuru kabul edilse dahi birden fazla yardım yapılmayacaktır. Bu doğrultuda pandemi sosyal destek başvuru formunu doldurabilriisiniz. Pandemi destek başvuru formu doldurduktan sonra 1000TL yardım başvurusu ve 1100 tl yardım başvurusu için başvuran durumunda olursunuz.

Pandemi Sosyal Destek Başvuru Formu Nasıl Doldurulur?

BURAYA tıklayarak turkiye.gov.tr üzerinden pandemi destek başvuru formunu açın,
Kimlik ve iletişim bilgilerinizi girin,
Eğer resmi ikamet adresinizden farklı bir adreste bulunuyorsanız "Resmi ikamet adresimden farklı bir adreste oturuyorum." seçeneğini işaretleyip, fiili adres bilgilerinizi girin,
Şu an çalışıp çalışmadığınız, aylık geliriniz, bulunduğunuz ev kira mı, sosyal yardım alıyor musunuz, son gelen fatura tutarlarınız gibi soruları doğru şekilde cevaplandırın, benzer soruları hanenizde yaşayanlar için de cevaplamanız gerekiyor. Son olarak birikiminiz olup olmadığı, var ise türü ve size getirdiği aylık geliri, banka hesabınız var ise iban ve hesap sahibinin adını soyadını sorup, neden pandemi yardımına başvurduğunuzu açıklamalı yazmanızı isteyecek. Kaydetmenizle birlikte başvurunuz gerçekleşmiş olacak.

PANDEMİ YARDIMI BANA ÇIKTI MI? PANDEMİ DESTEK SONUÇLARI e devlet sosyal yardım sorgulama

Pandemi desteğinizi size çıkıp çıkmadığını öğrenmek için yine e-devlet sistemi üzerinden, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hizmeti olan "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" sayfasına bakmanız gerekiyor. İlgili sayfaya gitmek için BURAYA tıklayabilirsiniz. Yardım almaya hakkınız yoksa veya başvurunuz sonuçlanmamışsa "Sosyal yardım bilgisi bulunamamıştır." mesajını göreceksiniz.

Kurban bayramı Pandemi Desteği

Ramazan bayramında olduğu gibi Kurban Bayramı için de bir pandemi desteği sağlanır mı henüz bilmiyoruz. 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren kısıtlamaların son bulduğunu düşünürsek yardımdan faydalanacak kişilerde aranan kritelerin biraz daha artması söz konusu olabilir. Umarız ailenizle birlikte mutlu bir bayram geçirmeye yetecek pandemi desteğinden faydalanabilrisiniz.